11 oktober
Arbetet med scenografin tog igår fart till tonerna från sångrepetitionen i bakgrunden. Se foton!
 
5 september
Nu har äntligen repetitionerna startat! Idag har vi alla träffats för att läsa manuset tillsammans, se de färdiga kostymerna, lyssna på musiken och diskutera scenografin; sk kollationering.
 
21 juni
Nu är det klart att Teaterfolkets nästa produktion blir Askungen! Joakim Larsson regisserar efter manuset skrivet av Christina Israelsson. Traditionsenlig premiär sker på en av MAF:s scener i februari 2007.
 
22 april
Styrelsen har hittat ett kul manus som vi nu söker uppföranderätt för via ATR. Fram till dess att vi fått rättigheterna är manuset dock hemligt!
 
6 april
Vid årsmötet 4 april deltog 10 medlemmar. Micke Ask efterträder Elisabeth Nilsson som suppleant i styrelsen. Elisabeth är nu istället med i valberedningen.
 
30 mars
Teaterfolket utsågs till Bästa grupp vid ATR syds "Oscarsutdelning"! Lisbeth och Kersti från styrelsen mottog med stor glädje priset vid utdelningen i Helsingborg.
 
22 mars
Teaterfolket är nominerade i ATR syds (Amatörteaterns riksförbund) "Oscarsutdelning" i klasserna Bästa grupp, Bästa kostym & smink samt Bästa marknadsföring. Vem som vinner avgörs vid årsmötet i Helsingborg 29 mars.
 
7 mars
Första styrelsemötet efter Folk och rövare i Kamomilla stad. Styrelsen beslöt att ta hem fyra manus för genomläsning till nästa produktion.
 
2 mars
På baksidan av vårt program informerades om att de tre husen i Kamomilla stad var till salu. Två personer ur publiken nappade på detta erbjudande så idag kördes Bagarens samt Tant Sofias hus till sina nya ägare.
28 februari
Denna kväll rev vi scenografin till Folk och rövare i Kamomilla stad. All rekvisita packades ner i lådor i väntan på nästa produktion.
26 februari
Det blev totalt 18 föreställningar, inklusive två extra. Tack alla ni 1637 personer som kom och tittade på oss!