9 december
Nu är biljetterna släppta! Du bokar dem via MAF eller Kulturcentralen. Vi har premiär 8 februari - välkommen!
 
18 november
Igår firade MAF Astrid Lindgrens 100-årsdag. Publiken bjöds på massor av teater, sång, sagor och annat som Astrid Lindgren skrivit. Teaterfolket deltog givetvis! Alla intäkter går till SOS Barnbyar och deras byggande av Astrid Lindgrens barnby i Bouar i Centralafrikanska republiken.
 
17 november
6 november fotograferade Mikael Sandholm ensemblen till Klas Klättermus inför programtryckandet. Se foton och läs om de medverkande här.
 
21 oktober
Kärlek är ingenting för oss har både hunnit ha premiär och sista föreställning. Fyra fantastiska föreställningar är över - totalt såg 85 personer denna produktion som spelades på MAF:s minsta scen.
 
7 oktober
Nu kommer produktionerna tätt. 19 oktober spelas Kärlek är ingenting för oss på scen 2 på MAF. Denna föreställning, för den vuxna publiken, görs som ett samarbete mellan medlemmar från Teaterfolket, Husets kör och teater_apa. Biljetter bokar du som vanligt på MAF.
 
6 oktober
Nu är Konrad och Milous hemliga uppdrag färdigspelad och dessutom riven. Totalt såg 822 föreställningen - känns som ett mastodontverk på endast en vecka. Tack alla författare som gjorde detta projekt möjligt!
 
2 oktober
Igår hade vi premiär på Konrad och Milous hemliga uppdrag! Salongen fylldes med glada och förväntansfulla barn som författat äventyret. Vi spelar 2 föreställningar per dag denna vecka - för skolor måndag till fredag samt för alla andra fredag eftermiddag och lördag. Läs vad Sydsvenskan skriver om detta projekt.
 
23 september
Repetitionerna håller igång på både Konrad och Milous hemliga uppdrag och Klas Klättermus. Vissa i ensemblen är med i båda produktionerna så det gäller att säga rätt replik på rätt repetition! Se foton från måndagens repetition med deckaren.
 
5 september
Igår hade vi kollationering för Klas Klättermus. Alla roller är tillsatta, scenografin börjar komma rätt i planeringen och förväntan är stor i ensemblen inför höstens repetitioner!
 
3 september

Repetitionerna med LÄS pågår för fullt! Det är fullt med bovar som smyger och poliser som jagar...

 
9 juli
Nästa produktion är nu bestämd! I februari 2008 har vi premiär på Klas Klättermus. Välkommen!
 
25 februari
Även sista föreställningen av Askungen blev utsåld! Med lite vemod var det sedan dags att plocka ner scenografin och städa logerna. Det är lika överraskande varje gång hur kort stund det tar att riva en produktion - denna gång tog det endast tre timmar.
 
20 februari
Idag satte vi till en extraföreställning (söndag 25/2 kl 13.00) tack vare fantastisk publik som köpt många biljetter och gett oss utsålda hus!
 
14 februari
Idag hoppade Johan Holmgren in för Philip Lithner i rollen som hovmarschalken. Johan gjorde en mycket bra insats och han är värd ett stort tack! Se foton!
 
12 februari
Idag fick alla i publiken päron i fodral med sig hem. Detta hände tack vare en kampanj för anjoupäron som Kaeth Gardestedt, InfoProduktion AB, hade hand om.
 
11 februari
I fredags hade vi premiär! Efter alla repetitioner känns det fantastiskt att ha kommit till den period då vi äntligen får möta vår publik!