16 december
Nu finns det foton att titta på från repetitioner och trailers! Klicka här så kommer du direkt till dem. Du kan också gå dit via produktioner och Dunderklumpen. Biljetter finns att köpa på både MAF och Kulturcentralen - ett litet julklappstips från oss till dig :) Dock är föreställningsperioden minskad en aning, så klicka här så får du de rätta datumen. Affisch och flyer är nu tryckta så håll utkik på stan efter dem! Och till sist för den här gången, men inte minst: God jul och Gott nytt år önskar alla vi i Teaterfolket!
 
12 oktober
Repetitionerna av Dunderklumpen har varit igång sedan september. Premiär på denna föreställning är planerad till 6 februari 2009!
 
4 juli
Så här i semestertider vill Teaterfolket gärna önska alla en glad sommar!
 
3 april
30 mars hade vi årsmöte. Joakim Larsson efterträder Ulla Lundstedt som ledamot i styrelsen .
 
8 mars
Nu är vinnarna i Skogskrysset avslöjade! Klicka här eller gå in på produktioner och Klas Klättermus så får du veta vilka som vann en skiva med Malmö SymfoniOrkester och musiken från Klas Klättermus. Stort grattis!
 
28 februari
I söndags var vår föreställningsperiod slut. Totalt såg 1538 personer Klas Klättermus vilket är fantastisk många personer! Stort tack alla ni som hälsade på oss i Hackebackeskogen. Nu börjar arbetet med att hitta nytt manus för nästa år - håll utkik på hemsidan för mer information!
 
9 februari
Igår hade vi äntligen premiär! Det är så fantastiskt att få träffa publiken igen - den ger en enorm energi till oss! Föreställningen gick väldigt bra och efteråt, i sann teaterfolketanda, fick alla som ville komma ner på scenen för att träffa hackebackeinvånarna. Idag kör vi vidare med fler föreställningar - välkomna!
 
29 januari
Igår var det dags för den tekniska repetitionen. Då är det ljus och ljud som styr, och de kan stoppa när så behövs. Allting flöt på bra och om du vill se foton klickar du här!
 
24 januari
Ytterligare en kväll med repetitioner. Bit för bit sätter ensemblen ihop föreställningen och det är lika kul som vanligt att se dem agera! På lördag är det trailerdags på biblioteket, så om du vill ha ett smakprov på föreställningen är du välkommen dit! Se foton från kvällens rep.
 
20 januari
Igår var det dags för affischering - ensemblen gick runt på stan och hängde upp affischer. Håll utkik efter den! Idag samlades alla igen; denna gång för att repetera. Det är mycket som ska sättas nu, bara någon vecka ifrån premiären! Joakim regisserade och ensemblen lyssnade och agerade - precis som det ska vara. Se foton från dagen.
 
15 januari
Andra repetitionen på scenen och scenografin börjar komma på sina rätta platser. Ida Normann och Johan Larsson som övertar rollerna som Visthusmusen och Bamsefar kom för att hälsa på övriga i ensemblen samt prova sina kostymer . Se foton från kvällens händelser!
 
14 januari
Förra tisdagen hade vi vår första repetition av Klas Klättermus på scen 3! Jösse Bagare, Bagarpojken och Mickel Räv rusade runt i scenografin under Joakims ledning samtidigt som Jessica, Lisbeth och Micke försökte hänga upp en skog. Se foton! Det är lika kul varje gång vi går från reprummet till scenen och allting börjar falla på plats!