30 december
Årets näst sista dag och det är rejäl vinter! :) Hoppas alla får åka pulka och se många färgglada raketer imorgon! GOTT NYTT ÅR!
 
2 december
Nya foton finns att se! Smink- och trailerfoton finner du här :)
 
23 november

Söndag 29 november är det Jul på Slottet på Kommendanthuset på Malmö Museer. Då visar vi smakprov från Äventyret med Lyckostenen. Välkommen kl 13.00 & 14.00! Läs mer om deras program här.

 
2 november
Nu händer det en hel del - ta fram kalendern så du inte missar någonting :)
29 november: Jul på Slottet med trailer för Äventyret med lyckostenen kl 13.00 samt 14.00. Plats: Kommendanthuset, Malmö museer
5 december: Igelkotten Ivar gästspelar kl 11.30 på Barn- och ungdomsteaterfestivalen 2009. Plats: Scen 1, MAF. Detta blir 14:e året som Studioteatern och MAF arrangerar en gemensam teaterfestival. Mer info kommer på MAF:s hemsida i mitten av november.
 
1 november
Igår spelades sista Igelkotten Ivar - i alla fall för denna gång, vem vet om han återkommer! Nu ser vi framåt mot Äventyret med lyckostenen, premiär i februari 2010.
 
31 oktober
Foton på ensemblen för Äventyret med lyckostenen börjar komma in på hemsidan. Klicka här så kommer du direkt till denna sida :)
 
26 oktober
Igelkotten Ivar återkom till scenen i lördags! Fler föreställningar ges onsdag 28 och lördag 31 oktober - välkommen!
 
17 september
Nu är det klart att Igelkotten Ivar ska spelas i oktober igen! Klicka här för datum och biljettpriser.
 
8 september
Besök Teaterfolket på Facebook :)
 
27 augusti
Igelkotten Ivar spelades på scen 1 under Malmöfestivalen. Det blev två sköna föreställningar där även publiken var med och sjöng och dansade till Loppsången :) Nu blickar vi åter framåt och igår hade vi kollationering för vår nästa februariproduktion - Äventyret med lyckostenen. Rollerna är tillsatta, scenografin är planerad och kostymerna är på gång. Vi ser fram emot en fullspäckad höst med repetitioner och allt annat som hör en produktion till! För info, klicka här.
 
12 juli
Igår visades en trailer inför Igelkotten Ivars funderingar i Malmö Folkets Park. Förutom Tove och Emelie kommer nu även Rasmus Ask (igelkotten Ivar), Nellie Becke och Linus Ask (musiker) vara med i föreställningen. Håll utkik efter mer info! Vill du se foto från lördagen, klicka här.
 
18 juni
Det är dagen innan midsommar och regnet öser ner - en typisk svensk midsommar :) Teaterfolket önskar alla en skön, lugn, solig sommar och hoppas att vi ses till nästa produktion!
 
28 mars
Förra lördagen, 21 mars, hade vi årsmöte. Styrelsen blev omvald på ytterligare ett år - gå in på "kontakt" så ser du vilka som är med. Trots att Dunderklumpen precis är avslutad har redan arbetet med att hitta manus inletts. Vi letar men vilken nästa produktion blir får ni veta först i december :)
 
13 mars
Nu är det klart vilka som får en bok/cd med Dunderklumpen. Nyfiken? Klicka här eller gå in på produktioner och Dunderklumpen så får du veta :) Tack alla ni som lämnade in lappen och stort grattis till vinnarna!
 
5 mars
Även Filippa och Malin har skickat tack till oss! Vi blir otroligt glada för dessa hälsningar och tackar allra varmast för dem :) Klickar du här kan du läsa allas tack.
 
2 mars
Nu är det slut för Dunderklumpen för denna gång. Scenografin är riven, kostymerna är på väg till tvätt och manusen läggs i malpåsen. Totalt kom det 1808 personer och lät sig underhållas av ensemblen - tack alla ni! 22 februari kom Marianne och Pelle Svensson från PennFilm (PennFilm Studio producerar animerad film för bio och tv och var de som gjorde filmen om Dunderklumpen 1974). Klicka här för att läsa vad de skrev till oss!
 
22 februari
Söndag kväll näst sista spelhelgen - som har inneburit fem fullsatta föreställningar! I lördags var Sydsvenskan återigen på besök; klicka här så kan du läsa vad Britt-Marie Bergström skrev i dagens tidning.
 
20 februari

Nu är vi halvvägs genom spelperioden. I tisdags gjorde vi två dagföreställningar som bland annat besöktes av 120 barn och ungdomar från Holbaek Lille Skole. Vi har endast nio föreställningar och totalt 20 biljetter kvar till Dunderklumpen så om du har funderat på att komma till oss är det verkligen dags att boka biljett :)

 
16 februari
Andra helgen i föreställningsperioden är till ända. Vi har haft fullt med publik vilket är väldigt kul! Kersti Holmgren hoppade idag in som Blomhåret - och gjorde det med bravur.
 
7 februari
Igår hade vi premiär! Inför en fullsatt publik som skrattade, klappade och levde sig med gjorde ensemblen en fantastiskt bra föreställning. Idag är det nya tag - välkommen kl 15 då det är dags igen!
 
3 februari
Idag var Teaterfolket med i en artikel på kultursidorna i Sydsvenskan! Klicka här och läs vad Ulf Clarén skrev om oss.
 
2 februari

Från idag och till 22 februari kan du som går på Skomakargatan i Malmö se vår fina banderoll som tipsar om Dunderklumpen.

 
26 januari
I lördags var Teaterfolket och visade en trailer, ett smakprov, från Dunderklumpen på Malmös stadsbibliotek. Tyvärr glömdes kamerorna kvar hemma så du får vänta lite till på nya foton :)
 
24 januari
21 januari skrev Skånska Dagbladet om Teaterfolket och Dunderklumpen. Klicka här så kan du läsa vad Yvonne Erlandsson skrev!