7 november
Repetitionerna pågår för fullt och vi kommer närmare premiären för var dag - boka in 11 februari för då är det äntligen dags! Redan 28 november kan du få se smakprov från Aladdin. Då är det återigen dags för Jul på Slottet på Malmö museer. Välkommen kl 13 & 14 om du är nyfiken på Aladdin.
 
12 augusti
Sommaren går mot höst och vi mot replokalen! 24 augusti är det dags för kollationering för Aladdin - äntligen är det dags för manusplugg, kostymsömnad, rekvisitajakt och inte minns att få träffas igen :)
 
21 maj
Tiden går fort och vintern har blivit vår. Summeringen av publikantalet till Äventyret med lyckostenen är klar - 813 personer kom och såg föreställningen! Hoppas att vi ses nästa år igen! Vi har nämligen hittat ett manus som ska bli nästa produktion - mystiskt och äventyrligt, spännande och lyckligt blir det, precis som en äkta teaterfolketproduktion ska vara :) Vi ses!!
 
19 mars
Äventyret med lyckostenen är slut sedan några veckor och nu har vi hunnit hämta andan. Vi har redan börjat leta efter nytt manus inför nästa års produktion men inte hittat vad vi söker ännu. Men när vi så vet lovar vi att berätta! :)
 
5 februari
Premiärkväll! Det är så härligt att gå från rep- till föreställningsperiod. Att få möta publiken - före, under och efter föreställningarna - är det bästa! Du som fortfarande inte bokat biljett - gör det så du inte missar denna go'a norska saga!
 
14 januari
Idag har vi repat med nästan all scenografi och rekvisita på plats. På lördag hittar du oss på stan med affischer och flyers under armen - stoppa oss gärna och få lite reklam!
 
12 januari

Vi bygger, repar, målar, fikar, sjunger, glittrar - och närmar oss premiär! :) Dagarna och kvällarna är intensiva nu när allting behöver bli klart. Se foton på våra framsteg!