3 juli
Det är en bit in på sommaren nu men vi hoppas att ni alla får en lugn, varm, solig och skön sommar! Teaterfolket tar en liten paus under kommande säsong men siktar på att fira 10-årsjubileum med en ny produktion under 2013. Välkomna tillbaka till oss då!
 
6 juni
Ilma of Sweden sponsrade oss med en del kläder till Aladdin. Nu hänger ett foto på Aladdin och prinsessan Jasmin på Fias café i New Delhi, Indien. Visst kan vi nu säga att Teaterfolket är internationellt kända!?
 
16 april
Nu har vi haft årsmöte vilket innebar att styrelsen förändrades något. Vi hälsar Roland Andersson välkommen som ledamot! Jessica Carlsson fortsätter som hemsidesansvarig.
 
4 mars
Publiken är räknad - 1504 personer såg Aladdin! Vi är enormt glada att alla ni hälsat på oss! Vi ses igen om ett år :)
 
27 februari
Så är även Aladdin över.. Tack alla ni som varit och tittat på oss - hoppas ni har haft lika kul som vi! Som vanligt är det sorgligt att sminka av sig efter sista föreställningen, hänga kläderna på galgen och inse att det var sista gången de användes, att packa ner all rekvisita och hänga tillbaka ljuset på sin plats. Men det är dags för en välbehövlig paus innan vi börjar titta framåt igen och planerar för nästa års produktion. Välkomna tillbaka då!
 
16 februari
Premiärhelgen är över och nu laddar vi inför kommande föreställningar. Läs vad Skånskan.se skrev om oss här!
 
24 januari
Vi gratulerar vinnarna (Marianne Gustafsson, Eva Berlin Nilsson, Elsbeth Nilsson, Berit Bengtsson och Ninielle Larsson-Jakob) i Kvällspostens tävling om biljetter till Aladdin 18 februari. Läs alla de vinnande rimmen här!
 
21 januari
Vi har fått paket med kläder, accessoarer och rekvisita från Indien. Vi kan inte nog tacka Fia Nero på Ilma of Sweden för allt fint!
 
10 januari
Bygget är i full gång; väggarna är på plats och redan målade, vagnarna är pyntade och imorgon syr vi kuddar! Se foton på alla framsteg :) Våra produktionströjor är på väg från Mera Produktion och på fredag landar affischerna - håll utkik efter oss på lördag för då är det affischeringsdags igen!
 
7 januari
Vi har fått tillgång till scenen! Dekoren ska byggas under kommande vecka samtidigt som vi repar på kvällarna - nu kör vi!